Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit profit - 1500 lei/luna educatie timpurie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit profit - 1500 lei/luna educatie timpurie

Buna ziua, cum se procedeaza in cazul decontarii cheltuielilor cu educatia timpurie si cu sponsorizarea, amandoua urmeaza acelasi regim? Mai intai se deduce din impozit sponsorizarea si apoi cheltuielile cu educatia timpurie de 1500 lei/luna de copil de angajat. Exista vreo interdictie de a le folosi pe amandoua?
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Persoană angajată la o microantreprindere poate beneficia de ajutorul pentru grădiniță educație timpurie? Halaicu Halaicu Bună ziua. Va rog sa mi spuneți dacă se poate, în cazul în care o persoană este angajată la o microantreprindere poate beneficia conform Legii 239 din ... (vezi toată discuția)
Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, ... Mateiutza Mateiutza Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, angajatul are de platit taxe? (vezi toată discuția)
Plata educatie timpurie din impozitul pe profit? mirela.m mirela.m Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o clarificare, va rog? Conform noilor modificari aduse legii 227/2015 rezulta ca angajatorii care doresc pot oferi ... (vezi toată discuția)