avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, ...

Daca angajatorul acorda facilitatea de 1500 pentru educatie timpurie, angajatul are de platit taxe?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 21 Ianuarie 2021
Contribuabilii care efectuează cheltuieli cu educația timpurie scad din impozitul pe profit datorat cheltuielile cu educația timpurie, dar nu mai mult de 1.500 lei/lună pentru fiecare copil. În cazul în care suma depășește impozitul pe profit datorat, diferența va fi scăzută, în ordine, din impozitul pe salarii reținut de contribuabil pentru angajați, din taxa pe valoarea adăugată datorată sau din accizele datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! lucrez ca personal contractual la stat. as dori sa ... Ccata Ccata Buna ziua! Lucrez ca personal contractual la Stat. As dori sa știu dacă pot beneficia și eu de modificarea Lg239/2020 și anume de facilitatea de pana la ... (vezi toată discuția)
Lega 239/2020 privind cheltuielile cu educatia timpurie AdinaPila AdinaPila Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la aplicarea legii nr 239/2020. As dori sa stiu cum anume se acorda de catre angajator suma de 1500 ... (vezi toată discuția)
Plata educatie timpurie din impozitul pe profit? mirela.m mirela.m Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o clarificare, va rog? Conform noilor modificari aduse legii 227/2015 rezulta ca angajatorii care doresc pot oferi ... (vezi toată discuția)