avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormamtare ...

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormantare în bani?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Gabrii3la, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 18 Februarie 2021
Decesul cui ?
Al mamei mele.

Cornel Vasile a scris:

Decesul cui ?

Se poate obtine atat ajutorul de deces cat si ajutorul de inmormantare. Cele doua notiuni, desi marcheaza acelasi eveniment, se diferentiaza in functie de sursa din care sunt suportate. Astfel :
- ajutorul de deces care se obtine de la Casa de pensii

- ajutorul de inmormantare se acordă de către angajator din sursele proprii, respectând prevederile contractului de muncă colectiov /individual sau ale reg.intern.
Bună ziua, de acestea știu, întrebam dacă se dau bani special pentru deces din cauza acestui covid. Mi s a zis ceva de 2000 de lei.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
Gabrii3la, utilizator
Nu am auzit de un astfel de ajutor.

Alte discuții în legătură

Ajutor deces invatamant elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog sa lamuriti care este valoarea ajutorului de deces, pentru un salariat din invatamant? Are vreo valoare contractul colectiv de munca( 5 ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare onciu_51 onciu_51 Lamuriti-ma in legatura cu cele 2 ajutoare: - de deces dat de casa de pensii si - de inmormantare dat de angajator. Cand il primesti pe primul de la casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare laro laro Buna ziua , o rugaminte mare , nu stiu cum se procedeaza in cazul unei angajate la Primarie ? Persoana este angajata ca asistent social la Primarie pentru ... (vezi toată discuția)