avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormamtare ...

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormantare în bani?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Gabrii3la, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 18 Februarie 2021
Da, asa este, dar nu înțeleg, plătesc ce nu consum. Administratora nu face nimic pt acel apartament. De ce sa plătesc. Unde mai pui ca îmi cere bani pt reparația acoperișului 700 de lei. Mama mea a murit, zic medicii, de covid, acum 3 săptămâni... Nu știu dacă se face aceasta reparație. Pe chitanță din Decembrie a trecut de achitat 714, pe cea din Ianuarie a trecut 720. Pe cine sa întreb dacă este cinstita. Nu am încredere în angajații de la întreținere. Suntem pățiți.
Offtopic

V-ar fi mai de folos daca aceasta discutie o deschideti in sectiunea dedicata problemelor legate de Asociatiile de Proprietari.
www.avocatnet.ro/forum/33/As...

Gabrii3la a scris:

Da, asa este, dar nu înțeleg, plătesc ce nu consum. Administratora nu face nimic pt acel apartament. De ce sa plătesc. Unde mai pui ca îmi cere bani pt reparația acoperișului 700 de lei. Mama mea a murit, zic medicii, de covid, acum 3 săptămâni... Nu știu dacă se face aceasta reparație. Pe chitanță din Decembrie a trecut de achitat 714, pe cea din Ianuarie a trecut 720. Pe cine sa întreb dacă este cinstita. Nu am încredere în angajații de la întreținere. Suntem pățiți.

Ce vreti sa faca si nu face ?
Daca nu platiti pt reparatiile acoperisului, sigur ca nu o sa se faca.
Cereti explicatii despre sumele cerute, oricum ele ar trebui sa fie trecute defalcat la avizier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces invatamant elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog sa lamuriti care este valoarea ajutorului de deces, pentru un salariat din invatamant? Are vreo valoare contractul colectiv de munca( 5 ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare onciu_51 onciu_51 Lamuriti-ma in legatura cu cele 2 ajutoare: - de deces dat de casa de pensii si - de inmormantare dat de angajator. Cand il primesti pe primul de la casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare laro laro Buna ziua , o rugaminte mare , nu stiu cum se procedeaza in cazul unei angajate la Primarie ? Persoana este angajata ca asistent social la Primarie pentru ... (vezi toată discuția)