avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormamtare ...

Bună seara, pentru deces de covid se acorda ajutor de inmormantare în bani?
Ultima modificare: Marți, 16 Februarie 2021
Gabrii3la, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 18 Februarie 2021
Bine, mulțumesc de informații.
Acum dacă sunteți amabil, după deces, dacă în apartament nu mai locuieste nimeni, și avea mama, apă separat, centrala proprie, nu are lift și gunoiul este la tomberon în strada cam la 500 de metri.... Administratora îmi cere 35 lei per luna pt întreținere.. Este corect sa mai achit întreținerea?
se platesc chieltuielile ce se impart pe cota indiviza, salarii etc.
Nu se acorda bani pt deces din covid.
Daca e pensionara, luati ajutor de la primarie pt inmormantare.
Condoleante!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Mulțumesc pt răspuns, dar nu mi se pare corect. Astea s legile din tara noastră. Asta este.
Poate vi se pare incorect, dar e corect, angajatii asociatiei trebuie sa isi ia salariile si daca nu stati acolo.

Alte discuții în legătură

Ajutor deces invatamant elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog sa lamuriti care este valoarea ajutorului de deces, pentru un salariat din invatamant? Are vreo valoare contractul colectiv de munca( 5 ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare onciu_51 onciu_51 Lamuriti-ma in legatura cu cele 2 ajutoare: - de deces dat de casa de pensii si - de inmormantare dat de angajator. Cand il primesti pe primul de la casa ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare laro laro Buna ziua , o rugaminte mare , nu stiu cum se procedeaza in cazul unei angajate la Primarie ? Persoana este angajata ca asistent social la Primarie pentru ... (vezi toată discuția)