avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Soțul lucrează în Romania de ca. 8 luni. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Soțul lucrează în Romania de ca. 8 luni. Am locuit ...

Buna ziua,
Soțul lucrează în Romania de ca. 8 luni. Am locuit în Germania împreuna cu cei 2 copiii pe care ii avem. El s-au retras acasă inainte iar eu cu cei doi copiii am rămas până la momentul când mi s.a terminat indemnizația de creștere copil pe perioada de 1 an de zile. in Germania ne.am închis tot alocațiile pt cei 2 copiii.... De ce am putea beneficia in Romania? Stimulent de inserție, indemnizație de creștere copil, alocație?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am 2 copiii respectiv 4 ani și 1 an am beneficiat ... mire09 mire09 Buna ziua. Am 2 copiii respectiv 4 ani și 1 an Am beneficiat în Germania de alocație și indemnizația de creștere copil timp de 1 an. Eu stau acasă cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil anybell anybell Buna seara! Sotul meu lucreaza in Germania cu contract de munca, as vrea sa merg si eu cu baiatul de 5 luni, am inteles ca putem sa luam alocatie acolo daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)