avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am 2 copiii respectiv 4 ani și 1 an Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am 2 copiii respectiv 4 ani și 1 an Am beneficiat ...

Buna ziua. Am 2 copiii respectiv 4 ani și 1 an
Am beneficiat în Germania de alocație și indemnizația de creștere copil timp de 1 an. Eu stau acasă cu cei 2 copiii.Am revenit în țară unde soțul deja lucrează aici de aproximativ 8 luni de zile. Putem beneficia de stimulentul de inserție?
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2021
mire09, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, soțul lucrează în romania de ca. 8 luni. am locuit ... mire09 mire09 Buna ziua, Soțul lucrează în Romania de ca. 8 luni. Am locuit în Germania împreuna cu cei 2 copiii pe care ii avem. El s-au retras acasă inainte iar eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil myryam myryam Buna seara,am o nelamurire cu referire la indemnizatie. Am o fetita de un an,nu primesc decat alocatia,sotul meu lucreaza si are salriul minim pe economie si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de la stat? elizaelena elizaelena buna ziua! anul trecut am terminat liceul , si nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca stabil pana la aceasta data. acum sunt insarcinata in6 luni. sotul ... (vezi toată discuția)