avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Retur la client.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Retur la client.

Bună ziua, am și eu o speță contabilă. În cazul retururilor din gestiune, de la client la furnizor, ce document trebuie întocmit la client ca să angreneze cum este firesc răspunderea gestionarului (care are produsul în gestiune) și a comisiei care a vizat NIR-ul la intrare? Este suficient un P.V predare-primire semnat de directorul client, fără gestionar și comisie? Eu am propus NIR în roșu, sau un alt document de restituire. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2021
luminita_zenaida, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine intocmeste nir-ul? carmenn968 carmenn968 ..s-a dat o noua lege ca actele de contabilitate primara sa fie facute de catre vinzatoare?(de ex N.I.R.-urile) (vezi toată discuția)
Proces verbal productie danalungu danalungu Buna ziua. Lucrez la o statie de betoane, si m-ar interesa cum as putea sa intocmesc atat scriptic cat si in contabilitate, produsele finite ce rezulta din ... (vezi toată discuția)
Returnare marfa data cu bon fiscal Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in cazul in care vand marfa unei persoane fizice, cu Bon Fiscal, iar acesta imi returneaza marfa din motive intemeiate cand ... (vezi toată discuția)