avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista vreo penalizare daca ies la pensie anticipat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista vreo penalizare daca ies la pensie anticipat ,mentionez ...

Exista vreo penalizare daca ies la pensie anticipat ,mentionez ca in luna aprilie 2021 implinesc cei 35+8 =43 ani munca iar eu vreau sa ies in luna August 2021 !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:29, 17 Februarie 2021
Conditii:
-Varsta 60 ani
-Stagiu 43 ani, fara stagiul asimilat(armata,cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate).
Daca indepliniti cele doua conditii, pensia este anticipata(fara penalizare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare anticipata janpopa janpopa Buna ziua si la multi ani! Am 59 de ani ,sunt angajat intr-o societate de stat,sunt unic intretinator de familie, am 35 de ani vechime si am 3 ani de grupa a ... (vezi toată discuția)
Pensie paulibrion paulibrion Sunt nascut in 1955 in 29 septembrie.Am 35 ani vechime,in campul muncii.din care:in grupa 1 am 3 ani cu procent de 30 la suta si 2 ani cu procent de 50 la ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata Alinanicoleta2907 Alinanicoleta2907 Tatal meu face anul acesta in aprilie 60 de ani. Cand isi poate depune dosarul? Are stagiul de 35 de ani, dar nu stiu daca si acei 8 ani peste. Daca i-ar avea, ... (vezi toată discuția)