avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua as ruga pe cineva specialist în dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua as ruga pe cineva specialist în dreptul muncii dacă ...

Bună ziua as ruga pe cineva specialist în dreptul muncii dacă o persoană aflată în perioada de proba este obligată să dea preaviz dacă vrea să renunțe la locul de muncă pe motiv că promisiunile scrise și verbale nu au fost respectate?!Mulțumesc anticipat!!!Persoana în cauză l-a informat verbal pe angajator cu aproximativ 2 saptamani inainte că nu mai dorește să continue activitatea!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 17 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia. potrivit art.31 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IlieBC IlieBC Buna ziua, Zilele acestea am fost intrebat de clauzele incetarii contractului de munca. Persoana respectiva se afla in perioada de proba (90 de zile, din ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca Ana-bela Ana-bela Buna seara,lucrez de oproape o saptamana,specific sunt in perioada de proba si as dori sa renunt la acest job,pot pleca fara sa fiu obligata sa stau in preaviz ... (vezi toată discuția)