avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare

Buna ziua! Am un autoturism , achizitionat in leasing in anul 2004. Leasingul era de 36 luni. In iunie 2006 am achitat in avans ultimele rate. La ce valoare pot vinde autoturismul?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicami04 , utilizator 12:29, 14 Octombrie 2006
il poti vinde cu un pret un pic mai mare decat valoarea ramasa neamortizata. daca pretul este mai mic decat val. neamortizata, diferenta reprezinta cheltuiala nedeductibila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare auto golf 5 georgianan georgianan buna ziua!am o nelamurire,,,poate ma puteti ajuta... in 2005 am achizitionat o masina, cu leasing pe un an...durata de amortizare s-a pus 5 ani , urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie auto caradis caradis Buna ziua. Doresc sa imi cumpar din Germania o masina second hand pe firma. Propietarul imi factureaza fara tva. Ce se intampla cand ajung cu ea in tara ? ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism lorena2710 lorena2710 buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. am o soc care a achizitionat un autoturism in 2008 cu o valoare de 70000lei , iar acum as dori sa -l vand unei ... (vezi toată discuția)