Buna ziua! Am un autoturism , achizitionat in leasing in anul 2004. Leasingul era de 36 luni. In iunie 2006 am achitat in avans ultimele rate. La ce valoare pot vinde autoturismul?Va multumesc!
il poti vinde cu un pret un pic mai mare decat valoarea ramasa neamortizata. daca pretul este mai mic decat val. neamortizata, diferenta reprezinta cheltuiala nedeductibila
Tva achizitie auto
caradis
Buna ziua. Doresc sa imi cumpar din Germania o masina second hand pe firma. Propietarul imi factureaza fara tva. Ce se intampla cand ajung cu ea in tara ? ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.