avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, În prezent sunt angajată, lucrez la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, În prezent sunt angajată, lucrez la o instutuţie ...

Bună ziua,
În prezent sunt angajată, lucrez la o instutuţie bugetară.Am depus dosarul de pensie şi aştept decizia de pensionare. În cazul în care eu figurez în concediu de odihnă şi sunt plecată cu bilet la munte şi decizia vine la Poştă în perioada în care eu nu sunt în localitate, voi ridica plicul dupa revenirea în localitate şi mă voi prezenta la muncă cu decizia de pensionare. Întrebare: cu ce dată îmi poate face angajatorul încetarea contractului de muncă? Va ţine cont acesta de data la care dovedesc că am intrat în posesia comunicării, sau de data la care plicul a intrat la Oficiul poştal? Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 19 Februarie 2021
Despre ce pensionare este vorba?
Înainte de împlinirea vârstei standard de pensionare am solicitat prelungirea activității până la vârsta de 65 ani
Daca ati solicitat prelungirea activității până la vârsta de 65 ani si vi s-a aprobat, atunci nu are cum sa se faca încetarea c.i.m. la data comunicarii deciziei de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare relyrely2010 relyrely2010 Buna ziua, As dori lamuriri la urmatoarele intrebari: 1.Ce se intampla cu un salariat care are contract individual de munca,dar a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual ... adi58 adi58 Buna ziua, Am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual pe post de referent I A. Am depus actele de pensionare cu reducerea virstei standard de ... (vezi toată discuția)
Pensionare conform legii 142/2016 Danaioana Danaioana Salariata intr-o institutie bugetara, indeplineste varsta standard de pensionare si stagiu minim de cotizare pentru pensie limita de varsta, in luna noiembrie, ... (vezi toată discuția)