avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model declaratie producator cu fabrica in China
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model declaratie producator cu fabrica in China

Buna ziua,

Am nevoie de un model de adresa, declaratie, nu stiu cum se numeste prin care noi, compania sa declaram ca suntem producatorii de echipamente electronice cu fabricile in China si un model de adresa, declaratie prin care fabrica din China declara ca produce pentru noi aceste echipamente.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Declaratie conformitate smndraghici smndraghici Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu legislatia privind intocmirea declaratiei de conformitate pt produsele alimentare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen pentru un tun electronic care lanseaza mingi mihaela dobre mihaela dobre Doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca obiect al muncii fabricarea unor tunuri electronice care lanseaza mingi pentru antrenamente de ping-pong. Oscilez ... (vezi toată discuția)
Conformitate ue antreprenor123 antreprenor123 Buna ziua! Doresc sa comercializez un produs care este produs in China si este importat in UE printr-o companie din Elvetia. Cred ca e posibil sa am o problema ... (vezi toată discuția)