avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat într-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat într-o problema. ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați cu un sfat într-o problema. Soțul meu(acum decedat) a avut o mașină pe numele lui.Masina nu mergea de mulți ani. După decesul sotului am dus mașina la fier vechi. Problema e ca nu o pot radia sau scoate de la impozit. Mi s-a spus ca trebuie făcută succesiune după el. ca mașina a fost după la fier vechi după decesul lui.. Întrebarea e:masina fiind pe numele decedatului. având chitanță ca a fost dusa la fier vechi mi se poate impune legal sa plătesc impozit pentru ea în continuare?Menționez ca nu mai are alte bunuri pentru care ar trebui făcută succesiune. Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
Anapmaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto liviana2001 liviana2001 Daca proprietarul a vandut masina cu contract de vanzare si apoi a decedat dupa 2 saptamani, sotia poate radia masina de la taxe si impozite in baza ... (vezi toată discuția)
Radiere auto liviana2001 liviana2001 Daca proprietarul a vandut masina cu contract de vanzare si apoi a decedat dupa 2 saptamani, sotia poate radia masina de la taxe si impozite in baza ... (vezi toată discuția)