avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mod calcul drepturi de autor lunar pentru 2021 Sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mod calcul drepturi de autor lunar pentru 2021 Sunt abonata de peste 10 ani si nu am solicitat un raspuns . ...

Sunt abonata de peste 10 ani si nu am solicitat un raspuns .
Acum vreau sa stiu modul de calcul pentru anul 2021 a drepturilor de autor , care lucreaza cateva luni pana termina proiectul nu un an. Sper sa primesc raspunsul cat mai repete. multumesc

Alte discuții în legătură

Cer si eu un sfat ,vreau sa ma pensionez anticipat si implinesc ... florinm58 florinm58 Cer si eu un sfat ,vreau sa ma pensionez anticipat si implinesc cei 35 ani +8 in luna aprilie a.c tinand cont ca la 1 septembrie 2021 se schimba legea pensiei ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in ... cory1983 cory1983 Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in cazul unei sentinte civile definitive care modifica retroactiv venitul ( procesul a fost deschis ... (vezi toată discuția)