avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Doresc sa imi deschid pfi (cabinet individual de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Doresc sa imi deschid pfi (cabinet individual de psihologie)

Buna ziua!
Doresc sa imi deschid pfi (cabinet individual de psihologie). Nu am unde sa imi fac sediul social, intrucat nu dispun de o locuinta pe numele meu.
Intrebarea mea este daca ar fi legal sa imi fac sediul social la o cladire de birouri care gazduiesc sedii sociale?
Multumesc pt raspunsuri !
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Exista firme care gazduiesc sediul social pt pfi? Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Exista firme care gazduiesc sediul social pt PFI? Ma intereseaza pentru deschiderea unui cabinet de psihologie. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cate sedii sociale se pot inregistra la o adresa? Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Cate sedii sociale se pot inregistra la o adresa? Doresc sa inregistrez sediu profesional pt PFI intr-un imobil care gazduieste deja sediu social ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic live_maz live_maz cum poate fi infiintat si de ce aviza are nevoie sa functioneze un astfel de cabinet? va multumesc (vezi toată discuția)