avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În cazul trecerii perioadei de 6 luni pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În cazul trecerii perioadei de 6 luni pentru prezentarea la ...

În cazul trecerii perioadei de 6 luni pentru prezentarea la examenul de obtinere a unui nou permis pt categoriile avute anterior dv. răspundeti TRECERA A 6 LUNI DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI AMENZII . Întrebarea mea este: această perioadă înseamnă perioada de la data la care sa dat hotărîrea definitivă si irevocabilă pt plata amezii penale (cazul meu) ?Hotărîrea definitivă sa dat la 9.12.2020.,asta însemnîd că mai am aprox. 3 luni din momentul de față pînă la examen pt permis? Vă mulțumesc.
De la momentul achitării amenzii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut permisul( gradele b,c,e) anulat,am obtinut altul nou(b,c,e). ... Costi 266 Costi 266 Am avut permisul( gradele b,c,e) anulat,am obtinut altul nou(b,c,e). Întrebarea mea este : atestatele cpc,adr, fiind încă valabile 2 ani,mai pot profesa? ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cînd începe perioada de 6 luni dupa care pot da ... Costi 266 Costi 266 Buna seara. Cînd începe perioada de 6 luni dupa care pot da examen pt. redobîndire permis anulat,din momentul platii amenzi penale sau de la data ... (vezi toată discuția)
amenda penala-redobandire permis anulat- termen nastase florin nastase florin Am fost condamnat pentru conducere cu permisul suspendat iar cei de la udriste mi-au anulat permisul de conducere si am fost conamnat cu amena penala in ... (vezi toată discuția)