avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proceduri amenda COVID
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proceduri amenda COVID

Buna seara!

Sunt destul de ignorant cand vine vorba de procedurile de intocmire a unei amenzi pt COVID asa ca intrebarea o sa vi se para stupida. Azi pe la 12 si un sfert AM m-a prins politia pe strada. Le-am spus ca ma duc pana la benzinarie sa-mi iau o sticla de apa, mi-au scanat buletinul, mi-au spus ca amenda e intre 500 si 2,500 de lei, si mi-au spus sa ma duc inapoi acasa. Intrebarea mea e daca m-au amendat sau nu, pt ca nu le-am mai pus nicio intrebare. N-ar trebui sa imi fi facut un proces verbal samd. daca ma amendau?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
winston_red, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 27 Februarie 2021
nu e obligatoriu sa fie intocmit pe loc, puteti primi pv ulterior.
Au timp 6 luni sa sa v-o aplice si inca 2 sa va trimita procesul verbat.
Puteti contesta in 15 zile de la comunicare, daca va fi cazul.
Chiar daca v-au scanat C.I. , este posibil sa primiti si avertisment .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia nu-mi stie cnp-ul?? aidu aidu Am gasit in parbriz invitatie sa ma duc sa ridic proces verbal amenda de la Politia Locala. Nu m-am dus. Mi-au trimis prin posta 'invitatie' sa ma duc sa le ... (vezi toată discuția)
Contraventie in lipsa. pinteaadrianmarian pinteaadrianmarian Buna seara! Vreau sa prezint urmatoarea speta: In noaptea dinspre 6 spre 7 ianurie 2017 iesind dintr-un local impreuna cu niste amici cu scopul de a pleca ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb, card nominal, lipsa pv alexandra_137 alexandra_137 Buna ziua Am luat o amenda de la ratb astazi, ma grabeam f tare sa ajung la un examen, pur si simplu nu am apucat sa validez cardul. Cand s-au urcat ... (vezi toată discuția)