avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscrierea codurilor numerice personale in dreptul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscrierea codurilor numerice personale in dreptul autorilor inscrisi in ...

Inscrierea codurilor numerice in dreptul autorilor inscrisi in Titlul Proprietate emis in baza legii 247/2005,(după.., ani lumină..,prin anul 2017),în ce temei legal au fost inscrise?
Or înscrierea acestor cnp-uri in titluri,care sant prevazute in categoria actelor de interes public,nu cumva incalca regimul datelor cu caracter personal?..
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
Ghita_79, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 Adrian Chiloflischi Adrian Chiloflischi Doresc sa aflu cand se vor face platile pentru despagubirile calculate, de catre Autoritatea Nationala pentru restituirea proprietatilor. (vezi toată discuția)
Legea 247/2005- termen contestatie decizie mobexport mobexport Buna seara Am o matusa care a notificat Primaria in baza legii 10 pentru un teren intravilan. S-a efectuat un raport de evaluare si Comisia Centrala pentru ... (vezi toată discuția)
Revendicare terenuri 18/1991-primaria refuza inscrierea pe titlul de proprietate ingrid321 ingrid321 Buna ziua. Dupa 1990 unul din 3 frati a depus o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate pentru cateva terenuri in baza lg.18/1991 FF. Acesta a ... (vezi toată discuția)