avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune-suntem doi frati am facut succesiunea dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune-suntem doi frati am facut succesiunea dupa . o sa ...

succesiune-suntem doi frati am facut succesiunea dupa . o sa explic ca este un plic comlicat a decedat tatal nostru si o sora a tatalui , dupa succesiunea tatalui au ramas mostenitori bunica si dupa matusa sotul supavetuitor ,un unchi si noi.In anul 2012 a decedat bunica,in 2013 a decedat sotu matusii si in 2019 a decedat unchiul. am facut succesiunea dupa bunica si unchi pentru ca nu mai erau alti mostenitori unchiul a fost necasatorit si fara copii si nici matusa nu a avut copii. Din succesiune a ramas un teren cu ocasa din paianta de540mp si un teren 5000mp in oras Magurele ilfov .In aceasta a ramas si partea care ia rvenit sotului matusii care nu are pe nimeni si nu i-am cunoscut vreo ruda in acesti ani cit a trait cu matusa cum putem intra in posesia bunurilor ramase dupa el pentru ca are si datorii la fisc si chiar daca vrem sa onstruim ceva sau sa vindem nu putem. este un pic comlicat dar sper sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiuni multiple alex1900 alex1900 Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu răspunsuri la următoarea speță, care implică deschiderea succesiunilor după 4 membrii ai familiei decedați ... (vezi toată discuția)