avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost încadrată la pensia de invaliditate gr III ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost încadrată la pensia de invaliditate gr III anul trecut, ...

Am fost încadrată la pensia de invaliditate gr III anul trecut, anul acesta azi am avut revizuirea medicală cu depunerea dosarului, m-ar interesa să știu după cât timp intră pensia pe card după revizuirea dosarului sau cât durează până primesc noua pensie , este la fel ca la prima decizie cu 45 de zile ? sau intră automat în luna Martie?

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de invaliditate redialboss redialboss buna ziua am urmatorul diagnostic pus : diabet zaharat tip 2 complicat , retinopatie diabetica ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate Iosif1962 Iosif1962 Am depus dosarul de pensie pentru limita de vârstă în data de 09-08-2021 ,la vechimea din tara am adăugat și anii lucrați în Italia,durează foarte mult ... (vezi toată discuția)
Pensie boala+angajare la stat ionelachirvase ionelachirvase daca tatal meu este pensionat pe caz de boala se poate sa-i facem angajare ca insotitor pt o persoana cu handicap locomotor? multumesc (vezi toată discuția)