Bună ziua,
Vrem să tragem utilitățile, apă, gaz, curent la o casă nouă. Cel mai simplu ar fi dacă ne-am lega de conductele, cablurile care vin la vecinu (socru-mio) care e de acord să mergem cu ele mai departe pe proprietatea lui până la casa noastră, însă am vrea să fie totul legal adică să avem contoare proprii, loc de consum propriu. Ca să aducem conductele de la stradă pe drumul comun privat ar trebui să pătim în plus vreo 100 m. E legal să putem prelungi rețeaua direct de la el cu contoare separate cu acordul lui scris la notar?
Este nevoie de proiect intocmit de firma autorizata pentru fiecare tip de utilitate. Prin proiect se pot gasi solutiile optime. Proiectele se avizeaza de catre firma de distributie fiecare utilitate in parte,
De expl. La apa rece, in caminul construit pentru racord la socrul dvs. se poate efectua o modificare astfel incat sa se poata monta cate un contor de apa pe fiecare consumator.
Contor gaz pasant
giovi_mik
bunaziua.sunt conectat la gaz impreuna cu vecinul....adica el are contorul de gaz si io sunt alimentat dupa el ,dar nu am contor......as vrea sa imi iau un ... (vezi toată discuția)