avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara.Ce documente (ale polițistului/ aparatului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara.Ce documente (ale polițistului/ aparatului radar) ...

Buna seara.Ce documente (ale polițistului/ aparatului radar) se pot cere la contestația pentru un proces verbal la reținerea dreptului de a conduce penru viteza ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:02, 1 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cele mai importante sunt: înregistrarea video, ca proba tehnica a faptei și buletinul de verificare metrologica periodica (un an) a aparatului radar.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar goldieczr goldieczr Buna ziua. Acum cateva zile am fost surprins cu 133 km/h in localitate (pe o sosea larga, absolut libera fiind mijlocul noptii, unde nimeni nu merge cu mai ... (vezi toată discuția)
Filmare radar neprezentata danielmedias danielmedias Am fost sancționat, pt viteza, și nu mi s a prezentat înregistrarea doar dacă fac plângere la judecătorie. Ce drepturi am, și ce pot face? (vezi toată discuția)
Poze radar - probe in proces Eu contest Eu contest Buna ziua, Apelez la sfaturile voastre pentru a lua o hotarare de a continua sau nu procesul cu politia Prohova. In Februarie am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)