avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important! ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important! ...

Buna ziua am o intrebare sunt foarte supărată deci sa încep...sora mea sa dus la un băiat în canada roman dar și cu cetățenie canadiană el făcând acolo facultatea,a fost bine la inceput apoi avenit un copil apoi cel de-al doilea dar între timp lucrurile sau schimbat între ei ( primul copil avand autism)il jignea pe cel mic ca e prost a început să o înjure pe sora mea sa o jigneasca (ea la înregistrat pe ascuns cand o injosea și îi vorbea jignitor) apoi a îndurat jigniri și tot ce făcea el numai sa o lase sa vina in tara in,,vacanta,,cu copii . Acum cu pandemia ia zis ca nu vine cu copii pe avion sa ii expună sa le faca vaccin...( bine inteles ca sora mea nu vrea sa mai plece dar nu are cu cine sa discute) și el sa dus la poliție Și poliția ia scris un email sa ii răspundă cand se duce acolo e disperată nu stie cum sa procedeze pana ajunge la un avocat sa ii spuna ce drepturi are . El in tot timpul acesta nu ia trimis nici un ban și nu a ajutat-o cu terapia băiatului in perioada aceasta....multumesc astept un raspuns daca se poate...
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Stlla, utilizator

Alte discuții în legătură

Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Am fost agresata verbal, de fata cu o groaza de martori! chiar nu se poate face nimic? dpopescu dpopescu Sunt in mijlocul unui divort "cu scantei", scandalul fiind custodia celor doi copii. Fosta soacra mi-a promis ca daca nu le dau lor copilul cel mare o sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce sfat imi dati - jigniri continue, consecințe plângere penală CristinaMereanu CristinaMereanu Buna ziua! As dori sa ma ajutati si pe mine macar cu un sfat. In prezent sunt maritata si am doi copii mici am locuinta la parintii sotului meu in fiecare zi ... (vezi toată discuția)