avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa imi spuneti baza legală și forma in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa imi spuneti baza legală și forma in care pot solicita ...

As dori sa imi spuneti baza legală și forma in care pot solicita sa mi se prezinte contractul pentru lucrări de reparații in scara blocului (as dori sa il vad ot transparenta si daca e legal incheiat) si hotararea locatarilor care a stat la baza alegerii ofertei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:56, 2 Martie 2021
Articolul 28
(1)Proprietarii din condominiu au dreptul sa fie informati in legatura cu toate aspectele ce privesc activitatea asociatiei, sa solicite in scris si sa primeasca copii dupa orice document al acesteia. Proprietarii care solicita copii dupa documentele asociatiei de proprietari vor suporta costul de multiplicare a acestora.
.............................
(4)In cazul in care presedintele sau administratorul nu ia toate masurile necesare in scopul facilitarii accesului proprietarilor la documentele contabile sau la orice alt document al asociatiei de proprietari, conform legii, proprietarii au dreptul de a notifica despre aceasta comitetul executiv si cenzorul/comisia de cenzori. In situatia nesolutionarii sau a solutionarii necorespunzatoare a solicitarilor notificate in termen de 10 zile de la depunerea acestora, proprietarii se pot adresa compartimentelor prevazute la art. 10.

[ link extern ]
Nu toate lucrarile la parti comune imobil de locuit in comun necesita acordul adunarii generale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! exista vreun articol de lege in care sa scrie ca presedintele ... luuuu90 luuuu90 Buna ziua! Exista vreun articol de lege in care sa scrie ca presedintele asociatiei de locatari este obligat sa puna la dispozitia proprietarilor de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea ... MaBC MaBC Buna ziua! Pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea lucrărilor de hidroizolare dupa ce multiple apartamente au fost profund afectate de apa ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii si sediu asociatie Nastasia Savin Nastasia Savin Bună ziua! Am câteva probleme la care aș dori să mă ajutați, dacă este posibil. Le voi enumera, pe cele mai importante în rândurile de mai ... (vezi toată discuția)