avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Dacă am obținut nota buna anul trecut la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Dacă am obținut nota buna anul trecut la titularizare ...

Buna ziua! Dacă am obținut nota buna anul trecut la titularizare si doresc continuitate in scoala, postul meu va apărea blocat?
De asemenea, pot sa merg la titularizare in speranța că voi obține un post mai bun, însă dacă nu obțin nota asa bună, pot sa merg in actuala mea scoala pe continuitate?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe un post ... Diana.E Diana.E Dacă am obținut continuitate pentru anul viitor pe un post de suplinitor, pot sa încerc, totuși, sa merg la titularizare in speranța că voi prinde un ... (vezi toată discuția)
Titularizare in scoala. Narcisa_ Narcisa_ Intr-o scoala sunt doua cadre didactice (educatoare) care vor sa se titularizeze in respectiva scoala. (vorbim de cadru didactic ca educatoare la gradinita, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc și eu sa știu dacă în situația în care ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația în care într-o scoala sunt 2 posturi rezervate pe catedra de engleza: una este pe postul rezervat(al ... (vezi toată discuția)