avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... titularizare in scoala.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

titularizare in scoala.

Intr-o scoala sunt doua cadre didactice (educatoare) care vor sa se titularizeze in respectiva scoala. (vorbim de cadru didactic ca educatoare la gradinita, dar ca gradinita se afla in scoala).
Una dintre cele doua educatoare, este titulara la alta gradinita, dar lucreaza de mai multi ani in gradinita din scoala unde preda si acum. Cealalta educatoare, a obtinut peste nota 7 la examenul de titularizare, examenul dat anul trecut, insa nu este titulara nicaieri, dar legea prevede ca un cadru didactic, daca a luat nota peste 7 la examenul din anul trecut, are dreptul sa se titularizeze in scoala unde lucreaza in prezent.
In prezent, ambele educatoare vor sa se titularizeze in scoala respectiva unde lucreaza acum, insa peste 2 ani, un post de educatoare se va desfinta pentru ca nu prea mai sunt copii.
In situatia de mai sus, directoarea scolii si a gradinitei, trebuie sa admita cererile de titularizare pentru cele doua cadre didactice, cand se stie ca peste 2 ani un post se va desfinta?

Alte discuții în legătură

Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in invatamant mahufelicia mahufelicia Buna ziua,astazi mi s-a dat sa traiesc o mare nedreptate,va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati solutii.In urma examenului national de titularizare din data de ... (vezi toată discuția)