avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... refuzul de a acorda viabilitatea pe post
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

refuzul de a acorda viabilitatea pe post

Sunt cadru didactic cu 10 ani vechime în învăţământ, am gradul II, şi mă confrunt cu următoarea situaţie:
-am participat până acum la 5 examene de titularizare, cu note peste 9 şi sunt, în continuare, suplinitor.
-predau la aceeaşi şcoală de 6 ani, şcoală de la care s-a pensionat un titular
-numărul de ore la acea şcoală este 14, în completare am ore la un liceu tehnologic, de 3 ani
-şi anul trecut, am participat la titularizare, am luat, din nou, peste 9
-în fiecare an , am avut calificatzivul "Foarte bine"
Totuşi, mi se refuză viabilitatea pe post, deşi alţi colegi, proaspăt intraţi în învăţământ, au trecut şi peste viabilitate şi au devenit titulari.
Ce mă sfătuiiţi să fac?

Alte discuții în legătură

Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)