avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ridicare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ridicare autoturism

Buna ziua,
In data de 26.02.2021 autoturismul personal a fost ridicat de catre politia locala sector 4 dintr-o parcare publica, fara notificare in prealabil si refuza sa-mi ofere informatii despre starea, locul si modul de recuperare a autoturismului.
Am aflat cine a ridicat autoturismul dupa ce am sunat la serviciul furturi auto, acestia mi-au transmis ca masina a fost ridicata de catre PLS4 , cand i-am contactat pe acestia din urma mi-au transmis ca masina nu apare a fi ridicata de catre acestia si poate serviciul de mediu din cadrul PLS4 au ridicat-o .!!!!
Am incercat sa discut si cu cineva de la Serviciul de Mediu insa in cele 5 zile scurse de la ridicarea autoturismului o singura data au raspuns la telefon pentru a-mi transmite sa fac o cerere scrisa si sa astept raspuns!!!
Am contactat si Compania Municipala Managementul Transportului care cf. legi 273/2020 este responsabila cu ridicarile auto in Bucuresti, acestia transmitandu-mi ca masina nu apare in evidentele lor si ca PLS4 are in obicei de a ridica masini fara sa-i anunte si ca ar trebuii sa-i dau in judacata pentru ridicare ilegala.
Va rog sa ma ajutati,cum ar trebui sa procedez in actionarea in instanta a PLS4, deoarece consider ca acestia fac un abuz tergiversand transmiterea informatiilor legat de motivul ridicari, locatia depozitarii ,starea autoturismului cat si imposibilitatea de a-mi recupera masina.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
antonyc, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare..cum trebuie sa procedez ? mcg_mnd mcg_mnd Subiect: Contracat Vanzare-Cumparare In 2009 luna mai,am vandut un autoturism,s-a achitat avansul si in 11.06.2009 s-a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vamzare-cumparare mcg_mnd mcg_mnd Subiect: Contracat Vanzare-Cumparare In 2009 luna mai,am vandut un autoturism,s-a achitat avansul si in 11.06.2009 s-a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)