avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am urmatoarea problema :am o hotarare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am urmatoarea problema :am o hotarare definitiva ptr ...

Buna ziua,am urmatoarea problema :am o hotarare definitiva ptr o marire de pensie ptr copilul meu minor si in urma executari am obtinut doar diferenta de bani (de la data procesului pana la hotarerea definitiva) dar pensia marita nu o primesc ptr ca angajatorul spune ca trebuie o alta sentinta de executare,dnul executor spune ca nu face obiectul meseriei lui asta,va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz pe cale legala ptr ca timpul trece si eu nu stiu pe cine sa mai intreb ca sa rezolv aceasta problema,va multumesc !
Cel mai recent răspuns: dragan mirela , utilizator 07:44, 10 Martie 2021
ambii au dreptate. Ce s-a executat silit, e ce va datora din urma.
Daca tatal nu plateste in continuare ca nu vrea, fie ii faceti plangere penala pt abandon dup 3 luni de neplata, fie apelati din nou la executor.
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Buna dimineata!Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez in cazul in care nu primesc pensia alimentara pentru un copil care imi este incredintat spre educatie si crestere? conium conium Buna ziua , va rog sa ma consiliati cum trebuie sa procedez in situatia in care fostul sot nu plateste pensia alimentarea in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurali laurali Buna seara, In urma divortului instanta a stabilit o pensie alimentara pentru copil, pensie pe care tatal refuza sa ne-o dea pe motiv ca decizia inca nu ... (vezi toată discuția)
Speta pensie alimentara mancipri mancipri in luna aprilie 2009 mama minorului face plangere la parchet pentru abandon de familie ( tatal nu a platit pensia alimentara pentru minor timp de 10 ani ) . ... (vezi toată discuția)