avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Daca am primit adresa de infiintare a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Daca am primit adresa de infiintare a popririi, iar ...

Buna ziua!
Daca am primit adresa de infiintare a popririi, iar o societate are depusa la noi o garantie de participare la licitatie (pentru care a depus si solicitare de restituire a acesteia), contravaloarea garantiei se restituie ofertantului sau se indisponibilizeaza, urmand sa fie transferata catre executorul judecatoresc?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
andyc25, utilizator

Alte discuții în legătură

Speță licitație dosar executare silită bogdan_cnd77 bogdan_cnd77 Buna ziua, Recent, am participat la o licitație de vânzare imobiliară din cadrul unui dosar de executare . Anterior începerii licitației am dispus ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie in urma participarii la o licitatie crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu urmatorul aspect - daca la o licitatie o societate nu a fost declarata castigatoare - dar a depus si o garantie ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie de participare leovigild leovigild Salut tuturor, Am o mare nelamurire, oare cum poate un ordonator care organizeaza o licitatie si care solicita de la ofertanti garantii de participare, sa NU ... (vezi toată discuția)