avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai am nevoie de alte autorizatii la comert cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai am nevoie de alte autorizatii la comert cu cherestea?

Buna ziua!
Am un cod caen activ la punctul de lucru si am si autorizatie de functionare,intre timp am mai activat alte 3 coduri (pt comert cherestea) am si user si parola de la Sumal 2.
Mai am nevoie de alte autorizatii?
Ce acte mai am nevoie pt a fi in regula?Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen 1610(fost 2010),o nelamurire ghitaiancu ghitaiancu Buna ziua,firma mea are codul caen 1610,respectiv am un uscator de cherestea,cu care de 5 ani, cumpar usuc si vand cherestea ,diverse esente aproximativ 40 mc ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Export busteni nicuaxinia nicuaxinia care sunt acte necesare pentru a putea exporta lemn de foc si busteni? Ce trebuie facut pentru a putea desfasura activitatea de export? Trebuie schimbat ... (vezi toată discuția)