avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... In urma unei reclamatii depuse la Inspectoratul de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

In urma unei reclamatii depuse la Inspectoratul de Stat in Constructii ...

In urma unei reclamatii depuse la Inspectoratul de Stat in Constructii pt eliberare certificat de urbanism incomplet (contraventie cf legii 50) acesta a dispus masuri contra Primariei care a eliberat ac certificat incomplet si mi-a raspuns in scris ca a facut-o dar in mod general.

Cf legii 544 / 2001 de liber acces la informatie am dreptul sa cer ISC sa imi trimita copii dupa masurile dispuse catre Primarie sau o sa ma trimita la plimbare?

Multumesc frumos pt un raspuns rapid.
Copiile dupa procesele verbale de contraventie sau, in general, dupa actele intocmite de inspectorii ISC, nu fac parte din categoria informatiilor de interes public la care se refera Legea nr. 544/2001 deoarece sunt documente interne care contin date cu caracter personal. Nu cred ca aveti sanse ca ISC sa va comunice copii ale acestor inscrisuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot opri vecinul de pe calcan sa-si suprainalte casa acoperindu-mi geamul de lumina? Diana Macarascu Diana Macarascu Buna ziua, Casa soacrei mele are calcan cu o alta casa, iar pe acest calcan exista doua geamuri de lumina (din constructia originala 1920, plan cadastral ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un vecin cu care ma invecinez pe aproximativ 50 ... eugen197310 eugen197310 Buna ziua, Am un vecin cu care ma invecinez pe aproximativ 50 metri, care a construit 7 case de-alungul celor 50 de metri. NU respecta retragerea balcoanelor ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc langa casa mea M-Bogdan-A M-Bogdan-A Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. noul proprietar de langa mine s-a apcat de demolat casa veche si in locul ei va construi un bloc. ... (vezi toată discuția)