avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Din cauza multiplelor probleme de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Din cauza multiplelor probleme de sănătate cu care ...

Buna ziua!
Din cauza multiplelor probleme de sănătate cu care m-am născut îmi este tot mai greu să merg la serviciu si gândesc să mă pensionez.Mentionez că sunt persoană cu handicap(posesor certificat încadrare grad 2-handicap accentuat)anul acesta împlinesc 25 ani vechime în muncă,am studii superioare finalizate cu licentă+studii postuniversitare.Doresc să știu ce pensie aș putea obține precum și cuantumul acesteia.De asemenea doresc să știu dacă la dosar este suficient să depun actele care atestă studiile sau este necesară și adeverință de la unitatea de învățământ emitentă?Precizez faptul că am susținut examenul de licență la o altă unitate de învățămînt superior decât la cea la care urmat și absolvit studiile.Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
SIHASTRU36, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt administrator patrimoniu trepta i de 2 ani la ... Iancu Mihaiela Iancu Mihaiela Buna ziua! Sunt administrator patrimoniu trepta I de 2 ani la un liceu iar in iulie am finalizat studiile ASE pe management economic la ID cu nota 10 la ... (vezi toată discuția)
Studii postuniversitare lilinik lilinik Buna seara. Am mai scris pe forum despre o problema: sunt pedagog IA cu studii medii, iar pentru a fi incadrata cu studii superioare imi trebuie o facultate in ... (vezi toată discuția)
Incadrare salarizare "studii scurta durata"sau "superioare" mihaiioana mihaiioana Sunt angajata in sistemul de invatamant preuniversitar in functia de ,,secretar sef,, absolventă a Universităţii Ploiesti, Facultatea de Inginerie ... (vezi toată discuția)