avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna!As avea si eu o intrebare? As putea schimba ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna!As avea si eu o intrebare? As putea schimba buletinul înainte ...

Buna!As avea si eu o intrebare?
As putea schimba buletinul înainte de cununie?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:06, 9 Martie 2021
Daca este deteriorat sau daca aveti un alt domiciliu (nu resedinta)
In ce sens? ce motiv aveti?
si apoi sa il mai schimbati o data daca va schimbati numele ?
Păi în mai neam hotărât să facem cununia pentru ca dupa vrem să plecăm la munca

gi-jane2 a scris:

In ce sens? ce motiv aveti?
si apoi sa il mai schimbati o data daca va schimbati numele ?

După ce fac cununia nu trebuie schimbat eu as vrea sa stiu daca pot să-l schimb inainte de cununia civila ca sa nu mai stau dupa să-l fac???

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Daca este deteriorat sau daca aveti un alt domiciliu (nu resedinta)

Nu vi-l puteți schimba cu numele soțului până nu aveți certificatul de căsătorie. Iar certificatul de căsătorie îl primiți doar după ce spuneți Da.

Alte discuții în legătură

Casatorie, domiciliu... DreamerA DreamerA Buna ziua, Vreau sa fac cununia civila intr-un viitor apropiat, dar eu am domiciliul in Bucuresti, viitoarea sotie in Focsani. Din cate am inteles, cununia ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)