avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Revin la o problema referitoare la acualizarea unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Revin la o problema referitoare la acualizarea unui cadastru. ...

Revin la o problema referitoare la acualizarea unui cadastru. In urma masuratorilor cadastrale de actualizare s-a contatat faptul ca suprafata de teren aferenta curtii se suprapune cu o mica parte din rezerva primariei( datorita faptului ca ne-am retras cu gardul din fata pentru a lasa loc drumului). Am facut cerere la primarie pentru atribuirea acelei suprafete si nu a fost aprobata.In raspuns se motiveaza faptul ca in contractul de vanzare-cumparare am achizitionat un teren in suprafata de 1193mp (supraf.din acte) si din masuratori 1207mp.In concluzie ni se recomanda sa ne retragem cu gardul .Va rog respectuos sa ma ajutati cu o solutie pentru rezolvarea acestei probleme.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: catinica , utilizator 12:39, 11 Martie 2021
Buna ziua,

Puteti formula o actiune in contencios administrativ impotriva raspunsului dat de autoritate si sa solicitati sa vi se atribuie terenul. Sunt de analizat insa documentele pentru a vedea daca aveti sanse de succes.

O zi buna.
Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren ... elazarescu elazarescu In urma actualizarii recente unui cadastru din 2005 pt un teren de 11400mp, au iesit la masuratori 9700mp. Un vecin a facut cadastru prima oara pt terenul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)
Conditii inscriere teren in cartea funciara ADR_C ADR_C Buna seara.As avea nevoie de niste lamuriri daca se poate. In anul 2010 vecinul din spatele casei mele si-a facut o lucrare de cadastru. Dupa masuratoare ... (vezi toată discuția)