avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna! Ce acte sau contract trebuie sa semnez cu firma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna! Ce acte sau contract trebuie sa semnez cu firma care îmi ...

Buna!
Ce acte sau contract trebuie sa semnez cu firma care îmi transporta marfa cu tirul din Germania in România? In caz de furt/accident sau orice altceva și nu îmi mai ajunge marfa la destinație.
Mulțumesc!
Buna ziua,

Un contract de transport in care sa se introduca clauze cu privire la aspectele pe care le doriti sa le reglementati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara transport exworks irinuka2005 irinuka2005 Buna ziua Ma puteti ajuta cu o informatie va rog? O SC platitoare tva din Romania livreaza in Germania (la fel platitoare de tva)marfa. Transportul este ... (vezi toată discuția)