avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara .as dori si eu o adresa de email pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara .as dori si eu o adresa de email pt judecatoria bucuresti ...

Buna seara .as dlri si eu o adresa de email pt judecatoria bucuresti sector 2..cea de la unirii...unde pot trimite o cerere pt judecata in lipsa si sa ajunga sigur....pe 11 este termenul ..multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ioanaaurorofa , utilizator 12:36, 10 Martie 2021
E-mail: jud-sector2@just.ro
Daca trimit cererea pt judecare in lipsa maine fiind infstisarea este ok..ajunge la timp...multumesc..si o pot trimite ca email sau trebuie scrisa de mana.multumesc enorm

Cornel Vasile a scris:

E-mail: jud-sector2@just.ro

Ar trebui trimisa astazi .... o scrieti de mana ,o semnati si apoi o atasati la email.
Neavand imprimanta o pot poza pentru email?tocmai am facut facut asta am plus scrisa in email.

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui trimisa astazi .... o scrieti de mana ,o semnati si apoi o atasati la email.

Dacă mai stati mult este posibil să nu ajunga la dosar.Da ,scrieti de mana,faceți poza si trimiteți ls adresa indicată, adresa pe care o puteati găsi și dvs intrând pe pagina judecătoriei.

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Este normala o citatie fara nume destinatar? POWERONE POWERONE Tribunalul Bucuresti<yoday@nickrizos.com> Date:06/15/2018 23:34 Tribunalul Bucuresti<office@executor-judecatoresc-constantin.ro> Date:06/15/2018 ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata trebuie semnata olograf? dorudoru dorudoru O reclamatie trimisa prin posta electronica este luata in seama dac nu-i semnata de mana mea ? Vreau sa trimit si catre tribunal o contestatie .Dar am inteles ... (vezi toată discuția)