Care este data scadenta de reluare a unei amenzi?
In cazul in care amenda (abuziva!) este data in 17.10.23 de Politie si neachitata de client,pt.ca vina era a Supercom,care anuntata la timp,a tergiversat ridicarea gunoiului,pana la depasirea termenului limita.
Taxe si impozite locale sector1,revine cu amenda dupa 10 luni.
Precizez ca locatia este in sectorul 2,iar domiciliul stabil al.proprietarei locatiei,in sectorul 1,Bucuresti.
Va multumesc.
Pirvulescu Daniela
hob
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
nu s-a reluat nimic......genul asta de amenzi se platesc la taxele locale aferente domiciliului
nu ati platit amenda, la incheierea anului apare automat la taxe locale unde aveti domiciliul
amenda trebuia contestata in instanta dar termenul a trecut deja cu siguranta
S-a tergiversat expres ridicarea gunoiului de catre Supercom,a venit Politia sector2, anuntata de un vecin care a stat langa noi,cat am curatat curtea si am strans deseurile vegetale in saci.(03.10
23)
In aceeasi seara,03.10.23,am trimis e-mail pt.efectuare contract la Supercom.
Acesta a tergiversat 10.zile,neraspunzand la tel., sau raspunzand la e-mail,ca ct.de pe site este neactualizat,ca in final sa afirme ca nu se ocupa de deseuri vegetale.
Dupa 10 zile, chemata de același vecin a venit Politia sector2,iar eu am.primit instiintare la adresa de domiciliu stabil(sector1,Bucuresti).
In urma convorb.tel.cu politista de la sector2,careia i-am prezenrat situatia reala,am convenit sa trimit foto de la fata locului si explicatii pe e-mail.
Cand am ajuns,in locatia din sectorul 2,Buc.,am vazut ca gunoiul fusese ridicat,eu facand foto cu tel.mobil,poze,care au data pe ele si expediindu-le la Politia Sector2,cu explicatia cazului,cf.intelegerii tel.
Doua zile mai tarziu,gunoiul fiind ridicat,Politia Sector2 imi da amenda.
Asta e grup infractional organizat,in care unii trag de timp,iar altii te amendeaza dupa ridicarea gunoiului,ceea ce ESTE ABUZIV, NU CONSIDERAT ABUZIV.
Amenzile pt.gunoi se achita la firma prestatoare de servicii,NU la Taxe & Impozite locale si in nici un caz pt.amenda "confectionata" in sectorul2,sa achiti la Taxe & Impozite sectorul 1.