avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este data scadenta de reluare a unei amenzi? In ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este data scadenta de reluare a unei amenzi? In cazul in ...

Care este data scadenta de reluare a unei amenzi?
In cazul in care amenda (abuziva!) este data in 17.10.23 de Politie si neachitata de client,pt.ca vina era a Supercom,care anuntata la timp,a tergiversat ridicarea gunoiului,pana la depasirea termenului limita.
Taxe si impozite locale sector1,revine cu amenda dupa 10 luni.
Precizez ca locatia este in sectorul 2,iar domiciliul stabil al.proprietarei locatiei,in sectorul 1,Bucuresti.
Va multumesc.
Pirvulescu Daniela

Alte discuții în legătură

Taxa pe habitat sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere? bellefille bellefille Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie Alex_28 Alex_28 Buna ziua. In luna Iunie 2013 ma intorceam din concediu si in judetul Buzau am fost oprit de Politie. Dna. agent mi-a comunicat faptul ca am fost oprit pentru ... (vezi toată discuția)