avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere?

Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al sector 2,in decembrie.Asociatia de proprietari are contract cu firma de salubritate,iar costurile ne sunt repartizate lunar in cheltuielile de intretinere.Sa inteleg ca vom plati si taxa anuala la primarie si costul lunar pentru ridicarea gunoiului, la intretinere?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 22:18, 12 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veti mai plati la Supercom prin lista de plata. veti plati doar la primarie, odata cu impozitul pe casa.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Administratorul imobilului nu este de aceeasi parere.Ceea ce spuneti dumneavoastra mi se pare logic si mie,dar urmare a unei discutii in contradictoriu cu administratorul, am decis sa cer si alta opinie.
Administratorul dvs poate sa aiba ce parere vrea.
Eu va spun ce stim atat de la primarie cat si de la Supercom (furnizorul din sector 2). Avem multe blocuri de care ne ocupam in sectorul 2 si suntem direct interesati.
Acelasi lucru s-a intamplat deja in sectorul 4 si se va intampla la fel in toate sectoarele, chiar si in cele in care acum este "gratis".

Indrazniti sa credeti...
Si totusi SUPERCOM-ul a facturat si incasat pe luna IANUARIE 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Taxa a fost suspendata pana la solutionarea in instanta.

Alte discuții în legătură

Contestare taxa habitat sector 2 danac71 danac71 Buna ziua, Ce demersuri legale se pot face impotriva HCL 392/2018 (https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/acte_norm/HCL-392-2018.pdf) ? In ce masura este ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)