Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere?
Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al sector 2,in decembrie.Asociatia de proprietari are contract cu firma de salubritate,iar costurile ne sunt repartizate lunar in cheltuielile de intretinere.Sa inteleg ca vom plati si taxa anuala la primarie si costul lunar pentru ridicarea gunoiului, la intretinere?
bellefille
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Administratorul imobilului nu este de aceeasi parere.Ceea ce spuneti dumneavoastra mi se pare logic si mie,dar urmare a unei discutii in contradictoriu cu administratorul, am decis sa cer si alta opinie.
Administratorul dvs poate sa aiba ce parere vrea.
Eu va spun ce stim atat de la primarie cat si de la Supercom (furnizorul din sector 2). Avem multe blocuri de care ne ocupam in sectorul 2 si suntem direct interesati.
Acelasi lucru s-a intamplat deja in sectorul 4 si se va intampla la fel in toate sectoarele, chiar si in cele in care acum este "gratis".