avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere?

Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al sector 2,in decembrie.Asociatia de proprietari are contract cu firma de salubritate,iar costurile ne sunt repartizate lunar in cheltuielile de intretinere.Sa inteleg ca vom plati si taxa anuala la primarie si costul lunar pentru ridicarea gunoiului, la intretinere?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 22:18, 12 Martie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambele actiuni in instanta au ramas fara obiect pt ca HCL-rile impricinate au fost anulate chiar de primaria S2 prin HCL 28/2019. Acum e in vigoare HCL 32/2019 - pana azi neatacata si nesuspendata de nicio instanta.
Aveti termen pana pe 23 apr sa depuneti declaratia daca n-ati depus-o pe HCL-urile vechi si 30 iunie sa platiti prima transa.

P.S. USR a formulat o plangere prealabila catre PS2 pe 8.03, urmand ca functie de raspuns (termen legal 30 zile) sa conteste in instanta HCL 32 sau nu.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare taxa habitat sector 2 danac71 danac71 Buna ziua, Ce demersuri legale se pot face impotriva HCL 392/2018 (https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/acte_norm/HCL-392-2018.pdf) ? In ce masura este ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)