avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa pe habitat Sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere?

Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al sector 2,in decembrie.Asociatia de proprietari are contract cu firma de salubritate,iar costurile ne sunt repartizate lunar in cheltuielile de intretinere.Sa inteleg ca vom plati si taxa anuala la primarie si costul lunar pentru ridicarea gunoiului, la intretinere?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 22:18, 12 Martie 2019
Si va incasa si pe februarie tot Supercom.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca taxa e suspendată mai trebuie depusa declaratia cu nr persoane care locuiesc in apartament la taxe si impozite locale cum ne-a cerut primaria pana pe 31 martie?Nu de alta dar in instintarea primita scrie și de amenzi dacă nu declari
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
mitabiciclista, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am primit notificare de la Supercom ca de la 1 martie încetează contractul și trebuie platit la ps2
Spuneti-i si administratorului dvs, sa nu ramana neinformat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce fac primariile este o magarie! Ca persoana juridica poti incheia contract cu orice societate acreditata in domeniu. La sectorul 4 stiti ce s-a intamplat - marire nejustificata a tarifelor si apoi anulare in instanta si sa nu uitam ca ADPP nu are licenta (autorizare) pentru ridicare gunoi.

In plus de ce ma obliga pe mine ca persoana fizica sau juridica sa inchei un "contract" cu cineva pe care nu-l agreez? In virtutea ca eu am muschi si tu nu? Unde este libertatea de alegere? Nu cam seamana a monopol , lucru despre care stiu ca este interzis prin constitutie?

-nu facem politică pe site, mulțumesc pentru înțelegere-
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Contestare taxa habitat sector 2 danac71 danac71 Buna ziua, Ce demersuri legale se pot face impotriva HCL 392/2018 (https://www.impozitelocale2.ro/dvbl/acte_norm/HCL-392-2018.pdf) ? In ce masura este ... (vezi toată discuția)
Taxa de habitat la sectorul 2 prettydaniola prettydaniola Aceasta postare se adreseaza in special profesionistilor legii care locuiesc in sectorul 2 si care sunt in tema cu acest subiect. Art. 1270 din Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)