avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalare studii universitare Grecia
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalare studii universitare Grecia

Bună ziua, se dă următoarea speţă:
am urmat şi absolvit studiile unei facultăţi în Grecia(perioada 2003-2007, 4 ani), iar în 2013 am obţinut de la Ministerul Educaţiei de atunci un atestat care echivalează aceste studii cu ciclul 1 Bologna.
În Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, art. 153, alin. (2), se precizează că "Diploma de absolvire sau de licență a absolvenților învățământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate."
Întrebarea este dacă echivalarea a fost corectă sau s-a comis o greşeala?
Vă mulţmesc şi aştept cu nerăbdare clarificările dvs.

Alte discuții în legătură

Diploma de invatamant superior de lunga durata 42MELANIA 42MELANIA Buna ziua, Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta martapopescu martapopescu In conditiile in care potrivit art 153 din legea educatiei nr. 1/2011 diploma de absolvire sau de licenta a absolventilor invatamantului superior de lunga ... (vezi toată discuția)
Echivalare master pentru studiile universitare incheiate inaintea sistemului bologna Daniela_Dudu Daniela_Dudu Studiile universitare incheiate inaintea sistemului Bologna sunt echivalate cu master? De ex. Licenta la drept 1998 sau o diploma la politechnica in 1989? Stiu ... (vezi toată discuția)