avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inregistrare la ORC puncte de lucru??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inregistrare la ORC puncte de lucru??

pentru a inregistra noi puncte de lucru, depun la ORC HAGA, aditional la constitutiv, dar se depun si copii de pe contractele de inchiriere unde s-au deschis punctele de lucru sau doar AGA si aditionalul+ completarea formularului de la ORC?????
Cel mai recent răspuns: alen , utilizator 14:37, 22 August 2006
se depune si dovada de spatiu, impreuna cu acordul vecinilor.
succes
Nu este nevoie de acordul vecinilor decat daca punctul de lucru se deschide intr-un bloc... In rest...hot. AGA si dovada spatiului...atentie...daca dovada spatiului este un contract de inchiriere, comodat, etc, se cere si copie de pe actul de proprietate al locatorului.
iar daca punctul de lucru se deschide in mediul rural, ti se va cere si acordul primariei locale;)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare ptr deschiderea pct.de lucru ? Cezar66 Cezar66 Bună ziua ! Vreau sa deschid pct de lucru odata cu infiintarea firmei. In afară de contractul de inchiriere (dovada detinerii spatiului) mai am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Închidere , deschidere punct de lucru mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc sa inchid un pct. de lucru şi să deschid altul . Menţionez ca punctul de lucru pe care doresc să-l închid este trecut în actul constitutiv . ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)