avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Mi a terminat contractul Orange. Fara sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Mi a terminat contractul Orange. Fara sa fiu contactat ...

Buna seara.
Mi a terminat contractul Orange. Fara sa fiu contactat telefonice cu O ofeta,au marit abonamentul fara acordul meu. Am reclamat sí au zis ca cu factura am primit o notificare online. Dar eu sunt nevoit sa citesc toate paginile facturi? Primesc sms despre emiterea facturi sí valoarea. Merg sí platesc. Trebuia sa ma contecteze telefonice cu O ofeta sí daca accept sa primesc contractul ín email . CE pot sa fac ín cazul asta ? Nu sunt de acord cu noul abonament.

Alte discuții în legătură

Periada 30 zile instiintare orange dutzu dutzu Buna ziua, In luna iulie am facut un abonament Orange 8EUR tva inclus pe luna. In luna Octombrie mi s-a emis factura aferenta, iar pe a 2a pagina era facuta ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)
Scadență factura telefonie mobila depășită AlinaC16 AlinaC16 Bună ziua, Aș avea nevoie de un sfat în legătură cu situația descrisă mai jos: am un abonament de telefonie mobilă semnat în dec 2015, ca early ... (vezi toată discuția)