avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am achiziționat o mașina de la o persoana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am achiziționat o mașina de la o persoana juridică ...

Buna ziua.
Am achiziționat o mașina de la o persoana juridică in Iulie 2020. Firma respectiva are poprire pe acea mașina ( s-a stabilit cu ANAF ul ca datoria respectiva se plătește in rate, rate care se finalizează in vara 2021).

Am făcut contract de înstrăinare dobândire, am primit și fiscalul societății cum ca nu are datorii/impozite rămase de plătit, toate bune și frumoase.

Am luat mașina in evidentă la mine tot in Iulie 2020.

Eh, problema e așa: la poliție , când sa înmatriculez, agentul mi a transmis ca înmatricularea nu poate fi făcută pentru ca mașina apare cu poprire.
Persoana juridică a fost la ANAF și a întrebat care e situația, și i s a transmis ca deși s a stabilit un plan de rate, mașina rămâne poprita pana la stingerea debitului.

Eh, dacă mașina e poprita, de ce a fost eliberat fiscalul in vederea vânzării? Ce e de făcut? Dacă sunt oprit de poliție, risc sa mi se ridice talonul, deși eu nu am cum înmatricula mașina pe numele meu?
CUM POT FACE SA O INMATRICULEZ PE NUMELE MEU IN ACEASTA SITUATIE?

Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Radiere auto ciprianul ciprianul buna seara! Am cumparat o masina de la un intermediar cu numere de neamt. vanzatorul avea dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata . toate bune si ... (vezi toată discuția)
Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Iss1121 Iss1121 Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Salutare, am o mica nelămurire legata de înmatricularea unei mașini, tocmai ce am primit ... (vezi toată discuția)
Intrebare înscriere mașină persoană cu poprire Hariclea Hariclea Am avut o masina ani in urma si acum sotul are poprire pe salariu.....acum avem alta dar este inscrisa pe numele fratelui lui ...vreau sa stiu daca o poate ... (vezi toată discuția)