avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Care este procedura de plată drepturi de autor în ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Care este procedura de plată drepturi de autor în cazurile următoare?

Procedură plată drepturi de autor

Care este procedura de plată a drepturilor de autor (redevențe) în fiecare din următoarele cazuri, și care sunt, detaliat, documentele care trebuie emise de fiecare dintre părți (facturi, chitanțe etc.)?
(Dacă și cum se face reținerea impozitului datorat la sursă în fiecare dintre cazuri?)

1. Plată drepturi de autor de către SRL din România către DBA (un fel de PFA) din SUA.

2. Plată drepturi de autor de către SRL din România către persoană fizică din SUA.

3. Plată drepturi de autor de către SRL din România către persoană fizică din UE.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Martie 2021
arcturus_one, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Dubla impozitare sua redevente mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Ma ocup cu dezvoltarea de software pe care il dau spre vanzare unor terti din SUA (servicii electronice). Datorita faptului ca am castiguri din ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)