avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a plătit doar ...

Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a plătit doar 1000 de lei si nu ia mai plătit noi find toți plecati din tara fratele meu ia spus procurorului ca placa din tara si va plăti dupa ,bineinteles fratele nu a mai ajuns în românia în termenul prevăzut de procuror si acum este arestat din data de 19-02-2021 până în momentul de față am plătit amendă... suntem la 0 cu statul m-am sfătuit cu un avocat și mi-a cerut chitanța de achitare a amenzi si contract tradus în românia din tara unde a fost plecat fratele meu am făcut demersurile cu această avocată a băgat dosarul cu tot ce ne trebuie am achitat si avocatul si avem proces acum pe 24-03-2021 intrebarea mea către dumneavoastră este.... Se poate elibera fratele meu din pușcărie cu aceste acte tin sa mentionez ca nu are cazier nu a făcut nimic niciodată dar este închis ca nu a plătit o amendă de 1000 de lei si ia dat 100 de zile de pușcărie va implica sa imi răspundeți este foarte important pentru mine va multumesc din suflet!

Alte discuții în legătură

Arestul preventiv in germania gaby_twysty gaby_twysty mai intai am sa fac o introducere: in 2005 am fost in germania si am cumparat o masina,p care ulterior in 2006 am vanduto si am plecat sa cumpar alta . ajuns ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Furt roxana_love16 roxana_love16 buna va rog din suflet am si eu o intrebare daca puteti sa mi rasp prietenul meu este plecat in germania si a fost prins la furt de electronice incercand sa ia ... (vezi toată discuția)