avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achiziționare teren intravilan cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achiziționare teren intravilan cu probleme

Bună ziua! Socrul meu a cumpărat recent un teren intravilan. Având cartea funciară în față, a trebuit să intre la vecinul din stânga în jur de 3m pentru a corespunde cu ce avea pe hârtie. În urma unor discuții, s-a dovedit că trebuie să refacă mai mulți proprietari cărțile funciare din cauza unor erori. După alte măsurători, se pare că trebuie să intre cei 3m la vecinul din dreapta, acesta neavând carte funciară scoasă. În cazul în care acesta nu va dori să ne lase să intrăm pe "terenul lui", ce este de făcut? Am nevoie de un câteva sfaturi, vă rog, deoarece socrul meu este prins la jumătate și el nu dorește decât să se rezolve legal. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Neconcordanta numarului stradal vali_lupu vali_lupu Buna ziua, As dori cateva sfaturi pentru rezolvarea urmatoarei probleme cu care ma confrunt: in urma unei erori, pentru casa si terenul aferent aflate in ... (vezi toată discuția)
Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Apartament curte comuna beurer95 beurer95 Buna ziua, In urma cu 1 an si jumatate am cumparat un apartament intr-un corp de cladire intr-o curte interioara,corp de cladire cu nivel de inaltime P si ... (vezi toată discuția)