avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Privind prevederi Cod Civil vis a vis de granituire/ ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Privind prevederi Cod Civil vis a vis de granituire/ limita dintre ...

Cine este obligat să facă gardul intre proprietati?
- Imobilul are în partea dreapta proprietate privata (spre care am făcut zid de sprijin pe toată porțiunea, fără aportul vecinului...), pe partea stanga si in spatele curții sunt 2 drumuri comunale.
Va rog, daca se poate sa precizati si prevederea legală care stipulează acest fapt.
Multumesc mult!
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
cernatlarisa, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Gard casa diannefr diannefr La o casa cu vecini pe ambele parti, gardul a fost construit aproape integral pe cheltuiala mea. Vecinul din stânga amenința ca ma va da in judecata daca nu ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face carmen9 carmen9 M-a dat in judecata vecinul meu ca prin sentinta sa fiu obligat - sa mut materialelel care sunt sprijinite de zidul lui sau sa faca el acest lucru si eu sa-l ... (vezi toată discuția)